تفکرِ ضرورتِ تشکيلِ گروهِ SEG ، نتيجه پيگيريِِ اهدافي هستند که که از سالهاي 1370 تا زمان تشکيل به روش انترنشيپ و عملکردي مشابه دوره هاي پزشکي تعريف و پيگيري شده اند.
(دانشجوي همراه، انترن، اسيستنت، فلوشيپ و ... / پزشکِ عمومي ، متخصص و فوق متخصص و ...) (توضيحات بيشتر)

1387 - بررسي صلاحيت فرزندان خانواده براي تشکيل هسته مرتبط کنندهء گروه شخصيت هاي علمي تخصصي مرتبط سيستو (S.C.G)

در سال 1387 بررسي هاي خانواده نشان مي داد که :

موفقيت ها ( دست يافتن به اهدافي که در سال 1381 "سيستم سيستو" براساس آن تعريف شده بود ) و نتايج مثبت بدست آمده در پريودهاي زماني 1371 تا 1387 فراتر از ميزاني هستند که انتظارمي رفت ( رزومه ، گالري ) . و همچنین فرزندان به دليل آنکه از نوجواني در ابعاد و طبقات مختلف جايگاه هاي اجتماعي و کاري حضور يافته و مشارکت نموده اند ، در حد لازم ضرورت "داشتن تخصص ، نگرش مثبت و مردمي بودن" و " مديريت بر زمان و مرزهاي کار و زندگي" را دانسته و به اين مهم رسيده اند که براي سفر در مسير هاي چند بعدي زندگي ، همراه شدن با هم سفران هم انديش و مثبت نگري که معتقد به کار گروهي و احترام و درک متقابل باشند و" افت و خيزها " را لازم و ملزوم يکديگر بدانند بر تک سفري رجحان دارد .

بنابراين در چنين شرايطي مي توان گفت ، هريک از آنها قادر هستند و صلاحيت آنرا يافته اند که مستقلاً و با انتخاب خود ، در فضاها و جايگاه هاي اجتماعي مد نظرشان حضور يافته و مسئوليت هاي مرتبط با آن جايگاه ها را شخصاً بپذيرند و نقش هاي موثر مثبتي را ايفا نمايند و همزمان در ابعاد ديگر نيز از مشارکت ها و عملکرد هاي گروهي با اعضاء خانواده و ساير گروه هاي هم انديش بهره مند گردند .

يا به عبارت ديگر ؛ در سال 1387 بررسي ها نشان مي داد ، فرزندان توانسته اند مشخصاتي که در سال 1381 براي اعضاء هسته مرتبط کننده ء "گروه شخصيت هاي علمي تخصصي مرتبط سيستو " تعريف شده بود را کسب نمايند .

ضرورت تعريف و تشکيل گروه مهندسان سلوکي (S.E.G) در راستاي تشکيل هستهء مرتبط کننده

در اين برهه از زمان (1387) که امکان تشکيل "هسته مرتبط کننده ء گروه شخصيت هاي علمي تخصصي مرتبط سيستو" فراهم شده بود ، ضرورت داشت که هسته تحت عنوان و خط مشي معيني تعريف شود . بنابراين :

براساس مشخصاتي که در سال 1381 براي اعضاء هسته تعريف شده بود ، با استفاده از دو فاکتور "سلوکي و مهندسان" که از وجوه مشترک دائمي و غير قابل تفکيک اعضاء خانواده بودند ، ابتدا هستهء مرتبط کننده تحت عنوان "گروه مهندسان سلوکي ( S.E.G )" تعريف و سپس براي آنکه نحوه همکاري ها داراي ضوابط معيني باشند ، نوعي "سيستم اجرائي با مديريت ماتريسي "طراحي و تحت عنوان سيستم مديريت تابع ( F.M.S ) تعريف گرديد .

اين سيستم قادر است در هر زمان و مکان و شرايطي ، "تنوع جايگاه هاي اجتماعي ( انتخاب شغل هاي گوناگون ) و فاصله هاي مکاني اجباري" اعضاء را که ممکن است در آينده مشکل آفرين شوند ، به عوامل ضروري و مهم پيوند دهنده و کسب نتايج ارزشمندتر از گذشته تبديل نمايد .

در اين راستا ، اعضاء S.E.G توانسته اند از همان سال 1387 ، مثل ساير پروژه هاي موفقي که در گذشته و قبل از اين تاريخ انجام داده اند ، با تعريف الگوهاي اوليه اي که ظاهراً بديهي و ساده به نظر مي رسيده اند اما داراي محتوائي زيربنائي بوده اند ، اين طرح و هدف خود را نيز آغاز و متناسب با شرايط فعلي اعضاء در قالب سيستم F.M.S آنرا اجرائي و تست نمايند و نتايج قابل توجهي را نيز کسب کنند .

جايگاه اعضاء 5 نفرهء خانواده به عنوان اعضاء S.E.G و هستهء مرتبط کننده در زمان و شرايطي که در يک خانهء مشترک زندگي نميکنند و شغل ها و زندگي مستقل در مکانهاي مختلف دارند ( حتي کشورهاي متفاوت )

در گروه S.E.G و سيستم مديريت آن ( F.M.S ) ، براي هريک از اعضاء " قرار گرفتن درجايگاه هاي اجتماعي گوناگون مستقل و هجرت از مکانهاي گروهي يگانه " و ايجاد ارتباطات بيشتر با زمان خويش رسالت هائي هستند ضروري ، هدفمند و برنامه ريزي شده جهت خارج نمودن گروه از محدوديت ها و پرداختن به :

بالاي صفحه   |   صفحه اصلي   |   تماس با ما   |   صفحه نخست